CANLI | A Milli Futbol Takımı’nın rakibi Hollanda! Muhtemel ilk 11’ler

Hollanda, EURO 2024 Çeyrek Final maçında Türkiye ile kozlarını paylaşacak. Heyecan dolu müsabaka Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Zorlu mücadelede
Clément Turpin düdük çalacak. Hollanda – Türkiye maçı 22.00’de başlayacak.

A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda ile oynayacağı heyecan dolu müsabakanın tüm ayrıntıları SKORER’de olacak.

Bizim Çocuklar’ın rakibi Hollanda

02:42 06 Temmuz 2024

HOLLANDA’NIN MUHTEMEL 11’İ

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Ronald Koeman, Türkiye maçı muhtemel 11’ini belirledi. Hollanda’nın Türkiye maçı muhtemel 11’i şu şekilde:

Verbruggen, Dumfries, de Vrij, van Dijk, Ake, Schouten, Reijnders, Simons, Malen, Gakpo, Depay.

02:42 06 Temmuz 2024

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI’NIN MUHTEMEL 11’İ

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Hollanda maçı muhtemel 11’ini belirledi. A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda maçı muhtemel 11’i şu şekilde:

Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler.

02:40 06 Temmuz 2024

DUMFRIES: ZOR BİR MAÇ OLACAĞINI BİLİYORUZ

Hollandalı oyuncu Denzel Dumfries, EURO 2024’te çeyrek final maçına çıkacaklarını ve bunun için ekstra motivasyona gerek duyulmayacağını ifade etti.

Kendi oyununa odaklanacağını dile getiren Dumfries, “Bu maç için ekstra motivasyona gerek yok. Çeyrek finalden bahsediyoruz, burada bulunmak çok güzel bir şey. Diğer oyuncuların da yok. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Odaklanmalı ve topa sahip olmalıyız. Büyük enerjiyle sahaya çıkmalıyız. Rakibimiz de böyle yapacaktır, beklentimiz bu yönde” şeklinde görüş belirtti.

02:39 06 Temmuz 2024

FERDİ KADIOĞLU: BENİM İÇİN ÖZEL BİR MAÇ

Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Hollanda doğumlu olduğu için kendi adına özel bir maç olacağını ve turu geçeceklerine inandıklarını söyledi.

Ferdi Kadıoğlu, “Benim için çok özel bir maç olacak. Annem Hollandalı, babam Türk o yüzden ailem için de özel bir maç olacak. Türk taraftarlarının çok sayıda olmasını bekliyoruz, kendi sahamızda olacağız gibi geliyor” dedi.

02:38 06 Temmuz 2024

KOEMAN: BU KOŞULLARDA OYNAMAK GÜZEL

Karşılaşmanın oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Koeman, Türkiye’nin şu ana kadar oynadıkları rakiplerinden farklı bir oyun yapısına sahip olduğunu belirtti.

Maçın önemini herkesin bildiğini aktaran 61 yaşındaki teknik adam, “Bu koşullarda oynamak güzel. Birbirimizi duymak biraz zor olabilir ama herkes üstüne düşeni yaparsa sorun olmayacaktır diye düşünüyorum. Bazen farklı taktikler deniyoruz, sürpriz yapmaya çalışıyoruz. Hava topuna iyi çıkan oyuncularımız var ama bazen rakipler de bu konuda aynı seviyede güçlü olabiliyor” ifadelerini kullandı.

02:36 06 Temmuz 2024

MONTELLA: KAZANMAK İSTİYORUZ

Müsabakanın oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vincenzo Montella, UEFA’nın Merih Demiral’a verdiği cezayı adil bulmadığını ve bu cezanın Türk gururunu dizginleyemeyeceğini söyledi.

Montella, “Finalin oynanacağı stadyumdayız. Kendinizi finale yakın hissediyor musunuz?” sorusunu, “Biz her defasında önümüzde ne varsa ona göre hareket etme durumundayız, spesifik bir hedef koymaktan ziyade. Maçları takip ediyoruz. Güvenle sahaya çıkacağız. Alçak gönüllü olmayı da unutmamız ve duygularımızı yönetmemiz gerek. Turnuvadaki en genç takımız. Çok az sayıda oyuncu bu seviyede daha önce top oynadı. Bizim bu maça odaklanmamız gerek, kazanmak istiyoruz” şeklinde yanıtladı.

02:34 06 Temmuz 2024

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İZLEYECEK

A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda ile oynayacağı maçta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da tribünde yer alacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda maçında millilere tribünden destek verecek.

02:34 06 Temmuz 2024

HOLLANDA SÜRPRİZE İZİN VERMEDİ

Ronald Koeman yönetimindeki Hollanda, Fansa ve Avusturya’nın ardından grubunu 3’üncü sırada tamamladı. Hollanda, son 16 turunda Romanya karşısında sürprize izin vermedi.

02:34 06 Temmuz 2024

AVUSTURYA’YI YIKTIK

Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Futbol Takımı, grup aşamasında Portekiz’in ardından 6 puanla ikinci sırada yer aldı. Bizim Çocuklar, son 16 turunda Avusturya’yı 2-1’le geçti ve çeyrek finale adını yazdırdı.

02:33 06 Temmuz 2024

FRANSIZ HAKEM YÖNETECEK

Hollanda – Türkiye müsabakasında Fransa Futbol Federasyonu’ndan Clément Turpin düdük çalacak. Clément Turpin’in yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Benjamin Pages üstlenecek.

VAR’da Jérôme Brisard, AVAR’da ise Willy Delajod ile Marco Fritz görev alacak.

02:33 06 Temmuz 2024

BERLİN’DE OYNANACAK

Hollanda ile Türkiye arasındaki heyecan dolu mücadelede Fransa Futbol Federasyonu’ndan Clement Turpin görev alacak. Kritik müsabaka Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak.

02:33 06 Temmuz 2024

TRT 1’DEN YAYINLANACAK

Hollanda – Türkiye mücadelesi 22.00’de başlayacak. Heyecan dolu karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Kritik müsabakanın canlı anlatımını SKORER’den anlık olarak takip edebilirsiniz.

Canlı Anlatım Özeti

  • HOLLANDA’NIN MUHTEMEL 11’İ
  • A MİLLİ FUTBOL TAKIMI’NIN MUHTEMEL 11’İ
  • DUMFRIES: ZOR BİR MAÇ OLACAĞINI BİLİYORUZ
  • FERDİ KADIOĞLU: BENİM İÇİN ÖZEL BİR MAÇ
  • KOEMAN: BU KOŞULLARDA OYNAMAK GÜZEL
  • MONTELLA: KAZANMAK İSTİYORUZ
  • CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İZLEYECEK
  • HOLLANDA SÜRPRİZE İZİN VERMEDİ
  • AVUSTURYA’YI YIKTIK
  • FRANSIZ HAKEM YÖNETECEK
  • BERLİN’DE OYNANACAK
  • TRT 1’DEN YAYINLANACAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir